ptah blog

Friss topikok

  • Gnosis: Mindkettőről, az egész folyamatról. Illetve a miértről, hogy miért kell festék stb. Köszi! (2010.08.27. 22:56) Készülődés

Linkblog

Good news

2010.08.11. 12:10 p_é

Nos, tegnaphoz képest máris gyökeres változások léptek érvénybe; kár, hogy nem vártam egy napot a post megírásával...

Először is a Báthory Erzsis nóta már el is lett kezdve. Alapvetően egy Cradle-s hangzás/hangulat várható, nekem nagyon bejön. Ráadásul szabad kezet kaptam a bőgő megírásában, és -habár egyelőre csak fejben- szuper ötleteim vannak :)

A másik fontos dolog, hogy megkezdődött a kontakt vadászat. Első körben Ausztriával léptünk kapcsolatba, méghozzá Nino, az osztrák Ewig Frost zenekar gitáros/énekese és köztünk volt egyetlen levélváltás.
Ebben első körben 12 kontaktot kaptunk Bécs, dél-Ausztria (St. Pölten), valamint észak-Ausztria (Linz) különböző helyeihez, zenekaraihoz, befolyásos embereihez.

Ezenkívül nem kis meglepetésre a levél utolsó mondata a következő volt: "... it would be great to help us for our europe tour next year ;)".

Azt hiszem, erre mondják, hogy alakul a molekula :)
 

A bejegyzés trackback címe:

https://ptah.blog.hu/api/trackback/id/tr492214370

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása