ptah blog

Friss topikok

  • Gnosis: Mindkettőről, az egész folyamatról. Illetve a miértről, hogy miért kell festék stb. Köszi! (2010.08.27. 22:56) Készülődés

Linkblog

Hírek

2010.10.06. 13:27 p_é

Jó rég nem írtam semmiről, úgyhogy minden bizonnyal itt az ideje néhány sort írni arról, hogy mi is van.

El is lövöm gyorsan a zenekari híreket, aztán következhetnek a személyemhez köthető aktualitások.

Jelenleg folyik a gig-vadászat osztrákhonban több-kevesebb sikerrel. Nyilván amint lesz valami, közölni fogom hatalmas büszkeséggel :)
Ezen kívül pedig igyekszünk eleget tenni a két felkérésnek, amit nemrég kaptunk. Első körben egy témáját tekintve Báthory Erzsébettel foglalkozó lemezre készült egy dal. Majd év végén lesz elvileg kiadva, ha minden igaz... érdekessége, hogy most játszok először felvételen, így bele is csempésztem egy kis basszus-szólót amolyan extraként :)
A másik dolog pedig a Hungaryan Records által berendelt új válogatáslemez, melyre egy tetszőlegesen választott magyar népdal, sirató, katonai induló, sámán-dal vagy ősi rigmus feldolgozását kellett elkészíteni. Nemrég kaptam meg a demo verzióját a nótának, és valami egészen újkeletű dolog jött létre :) A lemez majd 2011-ben jelenik meg.

Ide tartozik még, hogy október 1. és december 31. között mindössze 1000 jó magyar forintért lehet megkaparintani a Funebre első, és eleddig egyetlen nagylemezét, az Indictment About The World Of Man-t a Confused Productions webshopjából! Link itt: http://www.confusedproductions.com/runesongs.html

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ptah.blog.hu/api/trackback/id/tr112350591

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása