ptah blog

Friss topikok

  • Gnosis: Mindkettőről, az egész folyamatról. Illetve a miértről, hogy miért kell festék stb. Köszi! (2010.08.27. 22:56) Készülődés

Linkblog

Funebre anno és most

2010.08.10. 12:02 p_é

Itt igazából csak néhány apróbb dologról szeretnék írni. Kicsit száraz lesz, de sebaj :)

A zenekar 2008-ban jelentette meg az első nagylemezét Indictment about the world of man címmel, a Hungaryan Records adta ki 1000 példányban. Ha van még, akkor kapható Saturn, Media Markt, és Alexandria boltokban is.

Death is here címmel jelent meg a Mind over matter és a Hail Hunderground Vol. 1. újrakiadása a Terror Cult Prod. jóvoltából, 300 példányban.

Szintén a Hungaryan Records jóvoltából jött létre két tribute album. Az első a Life has new meaning (Burzum - http://www.burzum.org/eng/discography/tributes/2008_life_has_new_meaning.shtml) valamint a Turulheart (Hungarian tribute to Bathory) 500-500 példányban.

Készült még egy tribute lemez, a Fantomania 2. a Metal Ör Die records jóvoltából - a http://oriffs.com bolt terjesztette.

Valamint 2008-ban megjelent a Forever on the dark side lemez újra egy kis bónusszal a Neverheard Distro jóvoltából.

Hogy mik a jövőbeni tervek?

Hamarosan elkészül a második nagylemez, meglátjuk, hogy milyen kiadóval, és mennyi példányban!

Ezenkívül meghívást kaptunk egy Báthory Erzsébettel foglalkozó albumra, elvileg októberig megtudok minden részletet róla; talán el is készül addig :)

Koncertügyileg: mivel tisztán látszik, hogy itthon mik a lehetőségek, és hogy mennyire viszonyulnak pozitívan a Funebréhez az undergroundban, marad a külföld felé nyitás.
Különböző okok miatt le kellett mondanunk egy fesztivált, ami Csehországban lesz... úgyhogy a lehetőségek adottak :)

Egyelőre készül a lemez, jó kis cyberes, fagyos lesz. Stay tuned!
 

A bejegyzés trackback címe:

https://ptah.blog.hu/api/trackback/id/tr332212046

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása