ptah blog

Friss topikok

  • Gnosis: Mindkettőről, az egész folyamatról. Illetve a miértről, hogy miért kell festék stb. Köszi! (2010.08.27. 22:56) Készülődés

Linkblog

Új cuccok

2010.12.03. 14:02 p_é

Újfent sorry az elmaradásért. Jelenleg az egyetem darálja le az agyamat, és veszi el gyakorlatilag az összes szabadidőmet, úgyhogy a legutóbbi bejegyzés óta sem muzsikáltam túl sokat...

Ettől függetlenül hamarosan újra beindul a szekér, ráadásul nem is akárhogy :)

Első körben nemsokára elviszem a bőgőt a szakszervízbe, ahol szépen beállítják magát a hangszert (nyak- és oktávbeállítás), valamint ezzel egyidejűleg rakatok rá új húrokat. Úgy döntöttem - főleg anyagi okok miatt - hogy az eddig más területeken jól bevált Peavey márkából (valószínűleg Cirrus-t) vásárlok, hiszen így megúszom a beállítás költségét... aztán meg kitudja, lehet, hogy magas szintű cuccok ezek. Ennyi pénzért mondjuk el is várom :)

A másik, hatalmas örömöt adó hírem pedig a következő: a januárra beígért Prolude erősítő dátuma változott, méghozzá jövő hétvégre készen is lesz a gyönyörűség :) Perpill kicsattanok a boldogságtól.

 

 

 

 


Ő lenne az. Egyrészt az RMS-ben vett 400W az kifejezetten szívderítő látvány, de a cucc tartogat még kellemesebbnél kellemesebb meglepetéseket is. A már szokásosnak mondható Bright és Shape funkciók mellett helyet kapott benne egy elektroncsöves erősítő fokozat, a Valve Loop. Ezen kívül található benne Noise Gate, valamint Compressor is. A kifejezetten hasznos Mute gombról nem is beszélve :)

Jelen pillanatban még konzultálok Fülöp Robival -a készítővel- hogy tervezzünk egy hangváltó elektronikát a ládába, mert az előző szörnyű kínok között elfüstölt. Ha ezek meglesznek, akkor már tényleg csak egy rack, egy második láda, és komplett hangszóróváltás, valamint az aktív elektronika marad hátra. Ami szintén nem lesz olcsó kör, szóval inkább ráérős üzemmódra kapcsolok :)

Jó hír még, hogy hamarosan elkezdjük a második Funebre lemez felvételét! Hihetetlen jó érzés, hogy 2002 óta először történik meg az a zenekarban, hogy más is játszik a lemezen, mint Khrul... az a másik ember meg én lennék :) Szóval elképesztően jól esik ez az egész; a lehető legjobbat fogom kihozni magamból.
A határidő március 1., addig szépen elkezdődik a háttérben a szervezés, és meglátjuk, hogy mi sül majd ki belőle.

Legyetek jók, majd jelentkezem
 

A bejegyzés trackback címe:

https://ptah.blog.hu/api/trackback/id/tr942490568

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása